Espoonlahtelaista edustusta Uudenmaan piirin kevätkokouksessa Karjalohjalla 29.4.2023

Espoonlahden demareita Uudenmaan sosialidemokraattisen piirin kevätkokouksessa lauantaina 29.4.2023 Karjalohjan työväentalolla edusti Matti Viitasalo, Ida-Susanna Pöllänen ja Teemu Tarvainen. Uudenmaan sosialidemokraattinen piiri koordinoi ja tukee kunnallisjärjestöjen ja puolueosastojen toimintaa Uudenmaan vaalipiirin alueella. Aiheina kokouksessa oli perinteisten kevätkokousasioiden lisäksi mm. puoluekokousedustajien jäsenäänestyksen tuloksen vahvistaminen sekä poliittista tilannekatsausta. Tilaisuuden avasi piirin puheenjohtaja ja uudelleenvalittu kansanedustaja Joona Räsänen.

Uudenmaan sosialidemokraattisen piirin kevätkokous järjestettiin upeissa puitteissa lauantaina 29.4.2023 Karjalohjan työväentalolla

Espoonlahtelaista edustusta tullaan näkemään myös syyskuussa Jyväskylässä järjestettävässä puoluekokouksessa, kun ELD:n varapuheenjohtaja Ida-Susanna Pöllänen sai hienolla äänimäärällä mandaatin toimia puoluekokousedustajana. Kaikki Espoon varsinaiset ja varaedustajat löydät täältä. Samaisessa puoluekokouksessa tullaan esittämään Espoosta puoluevaltuustoon varsinaiseksi jäseneksi Kristiina Lindroosta (Suur-Leppävaaran Demarit) ja varajäseniksi Olli Lehtosta (Suur-Leppävaaran Demarit) sekä Helena Tommolaa (Matinkylän Demarit).

Poliittisessa tilannekatsauksessa perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru korosti, että Suomeen on tulossa historiallisen oikeistolainen hallitus. Leikkaukset vaikuttavat alustavasti kovemmilta kuin Sipilän hallituksen leikkaukset. Tärkeää on jatkaa hyvän sosiaalidemokraattisen vaihtoehdon tuomista esille seuraavan neljän vuoden ajan.

Uudenmaan sosialidemokraattiset kansanedustajat toivat esiin puheenvuoroissaan, että Sosialidemokraatit saivat erinomaisen vaalituloksen ja että vielä parempaan pyritään tulevissa vaaleissa. Olisimme olleet myös valmiita hallitukseen, mutta Kokoomus ei halunnut tätä vaihtoehtoa.  Ennen kaikkea suuri kiitos kansanedustajilta tuli kaikille äänestäjille, vaalityötä tehneille ja ehdokkaille. 

Tilaisuudessa kukitettiin myös paikan päälle päässeet vastavalitut kansanedustajat Pinja Perholehto, Antti Lindtman, Miapetra Kumpula-Natri, Helena Marttila ja Joona Räsänen.

Näiden kuulumisten kautta Espoonlahden demareiden johtokunta toivottaa samalla hyvää ja iloista vappua!

Espoonlahtelaista edustusta Uudenmaan piirin kevätkokouksessa Karjalohjalla 29.4.2023
Siirry sivun alkuun