Uusi puheenjohtaja, uusi vuosi

Aila Laitinen, 22.1.2019

Kuluvalle vuodelle ajoittuvat eduskuntavaalit ja eurovaalit ja ehkä myös maakuntavaalit. Lähestyvät vaalit tarkoittavat yhdistyksellemme sitä, että lisäämme tuntuvasti toimintamme määrää. Tulemme järjestämään erilaisia tapahtumia, joista Espoonlahden alueen jäsenille ja asukkaille tulee näkymään varsinkin jo perinteeksi muodostuneet kahvitustilaisuudet, tänä vuonna Pikkulaivassa ja S-marketin pihalla. Suunnitelmat ovat tässä vaiheessa osin vielä kesken.

 Pyrimme yhdistyksenä tukemaan puolueen vaalimenestystä sekä myös yhdistyksemme kansanedustaja- ehdokkaan Johanna Värmälän vaalimenestystä.  

Itse olen kiinnostunut tulevaisuuden visioista ja puolueen työryhmien aikaansaannoksista ratkaista ns. ”viheliäisiä ongelmia”, kuten ilmastonmuutos, työn murros, kaupungistuminen. Tärkeitä teemoja ovat myös asiat, jotka koskettavat jokaisen arkea tässä ja nyt, kuten esimerkiksi terveydenhuolto, työttömyys, vanhusten hoito ja koulutus, asumisesta puhumattakaan.   Oikeistohallituksen jäljiltä korjattavia asioita ja tulevaisuuden näkymän rakentamista paremmaksi riittää.  Mielenkiinnolla odotankin, mitkä teemat puoluejohtomme on päättänyt nostaa korkeimmalle tulevissa vaaleissa.  SDP:llä vaihtoehtoja vaaliteemoiksi on runsaasti.  Puolueen vaalistartti pidetään 26.1 Clarion hotellissa , odotan sitä mielenkiinnolla.

 Toinen asia johon yhdistyksenä aiomme tänä vuonna panostaa, on uusjäsen hankinta.  Tässä aiomme reippaasti kulkea vastavirtaan ja uskomme, että ihmiset ovat kiinnostuneita puoluetoiminnasta.   Jos puolueisiin kuuluminen ei ole trendikästä niin yritämme tehdä siitä sellaista.   Tavoitteemme on saada uusia jäseniä yhdistykseemme. 

 Pidän puoluetoimintaa harrastuksena siinä missä esim. liikuntaa tai lukemistakin.  Syitä liittyä puolueeseen on monia, mutta kaikkia jäseniämme kuitenkin yhdistää usko SDP:n arvoihin ja siihen, että maailmaa voi muuttaa.

Liity sinäkin jäseneksi ja löydä itsesi Demarikokouksesta.

Tykkää meistä :

Comments are closed.