Jokaisesta on huolehdittava!

Oletko tullut ajatelleeksi, etteivät sinua koskettavat päätökset synny itsestään? Päätöksiin tarvitaan ihmisiä – sellaisia, jotka osaavat ajatella ja kokea, miltä päätökset tuntuvat ihmisten elämässä.

Olen 48-vuotias lapsiperheen äiti Espoosta (lapset 14 ja 15 vuotta). Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (ylempi AMK) ja työskentelen Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:ssä erityisasiantuntijana. Harrastuksiani ovat lenkkeily, ryhmäliikunta ja matkustelu.

Olen viidettä valtuustokautta Espoon kaupunginvaltuustossa ja sosiaali- ja terveyslautakunnassa, jossa olen nyt 2. varapuheenjohtaja. Minulle tärkeitä asioita ovat huolenpito, turvallisuus ja oikeudenmukaisuus.

Vanhukset ja heidän kohtelunsa erilaisissa hoivapaikoissa ovat nousseet puheenaiheeksi. Äitimme ja isämme, he, jotka tämän maan rakensivat, ovat joutuneet uhreiksi, kaltoin kohdelluiksi juuri silloin, kun heidän voimansa ovat ehtyneet ja he ovat avuttomimmillaan. Puhe ei riitä, tarvitaan tekoja.

Lasten ja nuorten asemaan on saatava parannuksia pikaisesti. Kun lapsiperheet tarvitsevat tukea, heidän on saatava sitä.

Esimerkiksi näiden asioiden puolesta olen valmis taistelemaan eduskunnassa. Vuosien kokemuksella voin sanoa, että asioihin saadaan muutos.

Hyvä elämä kuuluu kaikille, joten jokaisesta on huolehdittava! 

Johanna Värmälä
sairaanhoitaja (YAMK)
www.varmala.fi
p. 050 592 76 19

Tykkää meistä :

Comments are closed.